Az otthon levegője

Átlagosan életünk 80-90 százalékát zárt térben töltjük. Így ennek minősége alapvetően befolyásolja egészségünket. Mindegy, hogy a nagyvárosban, vagy egy tisztás közepén lévő irodánknak, lakásunknak a szennyezettségét mérjük meg. A beltér levegője mindig 20-100-szor szennyezettebb, mint az adott kültéri környezet levegője. Miért?

ház

Mindennek alapja a kinti levegő, mely bejut szellőztetéssel és a nyílászárókon. Ekkor járunk 1:1 aránynál. Mindehhez egy zárt térben felhalmozódnak a szennyező anyagok, koncentráltan vannak jelen. Jó példa erre a cigaretta. Ha valaki szabadtéren elszív egy cigarettát, akkor a káros anyagok gyorsan eloszlanak a nagy légtérben. Ha ezt a cigarettát egy szobában szívják el, akkor még 30 nap múlva is kimutathatóak a rákkeltő anyagok. Igaz ez minden más szennyeződésre is.

Beltereink levegőjének túlszennyezését a civilizációs kényelmünk és szokásrendünk adja.

• főzünk, sütünk, mely olajos gőzöket jelent,
• spray-ket, dezodorokat, vegyszereket, stb…, vegyi anyagokat használunk,
• formaldehid, mely 10-15 évig párolog, megtalálható a lakokban, festékekben, bútorokban, stb… (az a tipikus új szag)
• takarítunk, porszívózunk és ez a legveszélyesebb

A Delphin segítségével beviheti otthonába a természet öntisztulását. Hatékonyan javíthatja a beltéri levegő minőségét, megvalósíthatja az igényeinek megfelelő tisztaságot. Valójában megfordítható a rossz arány, és az otthona tisztább lesz függetlenül a földrajzi helyétől, mint a külső környezet levegője. A tiszta belső környezet pedig jótékonyan hat szervezetünkre, megőrizzük egészségünket, vagy javul az állapotunk.

Az allergia tünetei így hatékonyan enyhíthetők, csökkenthetők. Allergiás ügyfeleink kivétel nélkül jobban érzik magokat otthon azáltal, hogy por és allergén szegény beltérben töltik idejüket. Az alvás ideje alatt pedig pihenni regenerálódni tud szervezetük, hogy a napközbeni terheléssel hatékonyan megbirkózzon.