A legnagyobb ajándék, ha egy családot meglátogat a gólya, és egészséges kisbabájuk születik. A kisbabák olyan törékenyek, aprók, folyamatos figyelemre van szükségük. Nemcsak az ételre, italra, ruhára, szeretetre, áhítoznak, hanem az egészséges, tiszta környezetre.

Figyeljük a lélegzetvételüket, és szembe tűnhet egy gyorsabb, szaporább, felületesebb légzéstechnika. Manapság nagyon fontosnak tartják a szakorvosok, a gyermekkori csecsemőhalál megelőzését. A szülőknek számos körülményt kell betartaniuk. Ilyen a megfelelő öltöztetés, elegendő táplálék, rendes környezet, dohányzás mellőzése, és nem utolsó sorban a higiéniás szabályok betartása.

A csecsemők légző rendszere születésük után is még eléggé fejletlen, hogy megküzdjön a piszokkal, kórokozókkal, koszos levegővel. A berni egyetemen egy nemzetközi kutatócsoport a csecsemők légzés technikáját figyelte meg. A kutatásból kiderült, hogy a csecsemők percenként 28-36- szor vesznek levegőt, de ez a szám a duplájára is nőhet, ha eldugul a gyermek orra, légszomja lesz, vagy stressz helyzetbe kerül. Az 50-100. cikluskor pedig sóhajtanak egy nagyot, ezzel juttatnak be nagyobb mennyiségű oxigént a szervezetükbe.

Tehát egy felnőtt embernek fokozottan kell figyelni a gyermekek körüli tisztaságra, úgymint a bútorok, kárpitok, padló és a levegő tisztaságára. Ilyen számú levegővételkor nagyon sok szennyeződés kerülhet be a csecsemők tüdejébe, ami még fejletlen, és nem a növekedésre fordít energiát, hanem a betegségek leküzdésére. Ne csodálkozzunk, hogy annyi az allergiás, szénanáthás kisgyermek, felnőtt.

Az első és legfontosabb prevenció a tökéletes tisztaság elérése. Használjunk a DELPHIN rendszert nap, mint nap és csökkentsük a vegyszer felhasználást. A gyermekek, mihelyst elkezdik földi létüket, azonnal egy koszos környezetbe kerülnek a magzatvízhez képest – tartsunk is bármekkora tisztaságot. Ha van energiánk naponta, vagy kétnaponta használjuk a DELPHIN-t, takarítsunk, és mossuk meg a levegőt.

Nincs jobb dolog a kinti sétánál, de ha beszorul a gyermekkel a lakásba, akkor a DELPHIN levegőfürdetővel elérheti, a szabadlevegő minőségét otthonában.

Törekedjünk a higiénia legmagasabb fokára és adjunk a gyermekeinknek tiszta, egészséges környezetet, hogy minél egészségesebb felnőttek váljanak belőlük.